Op maandag 8 juni aanstaande openen wij met gepaste trots onze nieuwe locatie op de Amsterdamsevaart in Haarlem! Het hele team kijkt ernaar uit om in de gloednieuwe praktijk te gaan werken. Hiermee nemen we afscheid van onze vertrouwde polikliniek in het Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid. Locatie Hoofddorp blijft vooralsnog ongewijzigd geopend. Ook de klinische zorg (opnamen en operatie in narcose) zal binnen het Spaarne Gasthuis blijven plaatsvinden.

Na een lang maar mooi proces, worden de puntjes op de i gezet van de bouw en inrichting van onze etage op de Amsterdamsevaart 268. Naast negen reguliere behandelkamers en twee tandartsenkamers is ook een ruimte ingericht om behandelingen onder een roesje te kunnen uitvoeren. De bedoeling is om meer patiënten op deze comfortabele wijze te gaan behandelen.

Ook op de Amsterdamsevaart zullen wij uiteraard de RIVM-richtlijnen ten aanzien van Covid-19 in acht nemen. Dit betekent dat het aantal patiënten dat behandeld kan worden kleiner is dan gebruikelijk. Om de wachtlijsten niet nog verder te laten oplopen hebben wij tijdelijk meer avondspreekuren dan u van ons gewend bent. Daarnaast worden de ook op zaterdagen tijdelijk reguliere poliklinische behandelingen uitgevoerd. In verband met de crisis plannen wij echter slechts twee weken vooruit; voor afspraken die verder in de toekomst moeten plaatsvinden kunt u nu nog geen contact opnemen. De telefoonlijnen zijn momenteel zeer druk; houdt u rekening met enige wachttijd. Houdt u uw BSN-nummer bij de hand indien u belt voor een afspraak; zonder BSN kunt u niet worden ingeschreven!