Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteit en Veiligheid

 MKA Kennemer&Meer heeft de wil en ambitie om hoogwaardige zorg te leveren zodat een optimaal behandelresultaat wordt behaald en patiënten tevreden zijn. Om het zorgproces optimaal te laten functioneren is het belangrijk om de kwaliteit en veiligheid te monitoren en zo nodig te verbeteren. Door gegevens te verzamelen rond de behandelingen krijgen we beter inzicht in de resultaten van onze behandelingen. Dit kan onder andere gebeuren doordat we u vragen vragenlijsten in te vullen. De verzamelde informatie helpt ons om de patiëntenzorg verder te optimaliseren.

Voorbeelden van onderwerpen die worden geëvalueerd zijn resultaten van de behandelingen, de veiligheid voor patiënten en medewerkers, complicaties, patiënttevredenheid en patiëntgerichtheid.

De kwaliteitsgegevens delen wij met zorgverzekeraars, wetenschappelijke verenigingen en Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) (klik hier voor ons privacystatement). ZKN is een branchevereniging van zelfstandige medisch specialistische klinieken met eigen kwaliteitskeurmerk. MKA Kennemer&Meer is aspirant lid van ZKN.

MKA Kennemer & Meer heeft nauwe relaties met alle academische centra in de regio.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55
Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Tel: (085) 080 40 00