Speciale spreekuren

speciale spreekuren

De kaakchirurgen bij MKA Kennemer & Meer hebben allen expertise in verschillende aandachtsgebieden. Om nog beter zorg op maat te kunnen leveren zijn er speciale spreekuren:

  • Orale pathologie spreekuren. Dit zijn speciale spreekuren waarbij de patienten met allerlei mondslijmvliesafwijkingen gezien en behandelend worden. Het spreekuur wordt met 3 kaakchirurgen gehouden: Elisabeth Brouns, Erni Mellema en Just de Mol van Otterloo.
  • Speekselspreekuren. Hebt u last van een droge mond? Op het speekselspreekuur wordt gemeten of er sprake is van verminderd speeksel en wordt door de kaakchirurgen beoordeeld of er oorzaken hiervoor aantoonbaar zijn. Het spreekuur wordt met 2 kaakchirurgen gehouden: Bart van den Berg en Erni Mellema.
  • Implantologie spreekuren. Dit zijn spreekuren waarbij MKA-chirurgen en tandarts-prothetisten ingewikkeldere problemen bespreken, waarbij vaak de patiënt aanwezig is. Indien er aanleiding toe bestaat, krijgt u een afspraak op dit spreekuur. Het spreekuur wordt met 2 kaakchirurgen gehouden: Volken Akkerman en Jeroen Vincente.
  • Orthodontische spreekuren. De MKA-chirurgen voeren gezamenlijk spreekuren met orthodontisten om ingewikkeldere problemen samen te bespreken. Indien hiertoe aanleiding bestaat, krijgt u een afspraak op een dergelijk spreekuur via uw MKA-chirurg of orthodontist.
  • Avond spreekuren. Omdat het u soms niet goed uitkomt om overdag naar de kaakchirurg te gaan, zijn er ook geregeld avond spreekuren waarop u terecht kunt. Vraag hiernaar indien u belt voor een afspraak.
De aanwezigheid van tandarts en/of orthodontist leidt tot snellere start van behandeling.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij verzoeken u dit formulier niet te gebruiken voor het maken, verzetten of annuleren van afspraken.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl