Speciale spreekuren

speciale spreekuren

De maatschap MKA Kennemer & Meer heeft expertise in verschillende aandachtsgebieden. Om nog beter zorg op maat te kunnen leveren zijn er speciale spreekuren:

  • Orale pathologie spreekuren. Dit zijn speciale spreekuren waarbij de patienten met allerlei mondslijmvliesafwijkingen gezien en behandelend worden. Het spreekuur wordt met 2 kaakchirurgen tegelijk gehouden.
  • Speekselspreekuren. Hebt u last van een droge mond? Op het speekselspreekuur wordt gemeten of er sprake is van verminderd speeksel en wordt beoordeeld of er oorzaken hiervoor aantoonbaar zijn.
  • Implantologie spreekuren. Dit zijn spreekuren waarbij meerdere MKA-chirurgen en tandarts-prothetisten ingewikkeldere problemen bespreken, waarbij vaak de patiĆ«nt aanwezig is. Indien er aanleiding toe bestaat, krijgt u een afspraak op dit spreekuur.
  • Orthodontische spreekuren. De MKA-chirurgen voeren gezamenlijk spreekuren met orthodontisten om ingewikkeldere problemen samen te bespreken. Indien hiertoe aanleiding bestaat, krijgt u een afspraak op een dergelijk spreekuur via uw MKA-chirurg of orthodontist.
  • Avond spreekuren. Omdat het u soms niet goed uitkomt om overdag naar de kaakchirurg te gaan, zijn er ook geregeld avondspreekuren waarop u terecht kunt. Vraag hiernaar indien u belt voor een afspraak.
De aanwezigheid van tandarts en/of orthodontist leidt tot snellere start van behandeling.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55