Maak een afspraak

Maak een Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de betreffende locatie. Wij werken op twee locaties: in Haarlem en in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Op deze pagina treft u per locatie de betreffende contactgegevens aan.

Heeft u alles bij de hand?

Komt u voor een relatief eenvoudige ingreep, dan wordt deze meestal tijdens uw eerste bezoek uitgevoerd. Dit zal u duidelijk uitgelegd worden bij het maken van de afspraak. Zorg dat u er van op de hoogte bent waarvoor u bent verwezen. Houd bij het maken van een afspraak de verwijsbrief en uw BSN-nummer bij de hand. Uw huisarts en tandarts worden op de hoogte gesteld van de diagnose en het behandelplan.

Voor behandelingen die meer tijd en voorbereiding vergen wordt met u een consultafspraak gemaakt. Dit betekent dat u eerst een gesprek met de MKA-chirurg heeft. Vervolgens wordt er een vervolgafspraak met u ingepland om de desbetreffende behandeling uit te voeren. Dit zal u tijdens het maken van de afspraak duidelijk uitgelegd worden.

Nota Wegblijftarief (no show)

Helaas komt het regelmatig voor dat een patiënt zonder bericht aan MKA Kennemer & Meer wegblijft op een afspraak. Hierdoor kunnen wij deze tijd niet inzetten voor een andere patiënt.

MKA Kennemer & Meer werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Wanneer patiënten die niet op een afspraak kunnen komen, dit tijdig laten weten, blijven de wachtlijsten zo kort mogelijk. Wij hanteren daarom een wegblijftarief van 45 euro voor patiënten die zonder tijdig af te zeggen wegblijven op een afspraak.
U kunt uw afspraak kosteloos 24 uur voor de geplande afspraak annuleren. We brengen dan geen kosten in rekening.

onze locaties

Locatie Haarlem

Locatie Haarlem

Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Afspraak: (085) 080 40 00

Locatie Beverwijk

Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk

Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Afspraak: (0251) 26 55 55

De meeste patiënten worden tijdens de eerste afspraak meteen geholpen. Komt u voor een relatief eenvoudige ingreep, dan wordt deze meestal tijdens uw eerste bezoek uitgevoerd.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij verzoeken u dit formulier niet te gebruiken voor het maken, verzetten of annuleren van afspraken.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl