COSMETISCHE AANGEZICHTSCHIRURGIE

COSMETISCHE AANGEZICHTS CHIRURGIE

Cosmetische aangezichtschirurgie

Vertrouw je gezicht toe aan de specialist van het aangezicht! Indien u op zoekt bent naar een natuurlijk resultaat van bijvoorbeeld een ooglidcorrectie dan kunt u zich bij ons laten behandelen. De MKA-chirurg heeft zeer uitgebreide kennis van de diverse operatietechnieken in het aangezicht en neemt uitgebreid de tijd voor u, luistert goed en neemt de verwachtingen ten aanzien van het resultaat met u door. U krijgt door deze persoonlijke aanpak bij ons het best gewenst resultaat.

Door de uitgebreide opleiding tot MKA-chirurg kunnen wij u diverse chirurgische maar ook minder invasieve behandelingen aanbieden. Het belangrijkste is dat we samen met het best mogelijke eindresultaat behalen.

ooglidcorrectie

Klachten over de bovenoogleden betreffen over het algemeen het hangen van de oogleden waardoor de huid op de wimpers rust. Bij de onderoogleden is er meestal sprake van zogenaamde wallen. Deze ontstaan doorgaans door een teveel aan vetweefsel en huid. In beide gevallen krijgt het gezicht een vermoeide uitdrukking. Een ooglidcorrectie is een ingreep waarbij een teveel aan huid-, spier- en soms vetweefsel van het boven- en/of onderooglid weggenomen wordt. Het oog krijgt hierdoor een jongere uitstraling en veelal verdwijnen klachten van vermoeidheid of hoofdpijn.

wenkbrAuw- en voorhoofdcorrectie

Soms is het nodig om behalve de oogleden ook de wenkbrauwen of het voorhoofd te corrigeren om de klachten te laten verdwijnen. Net boven de wenkbrauw of net in de haarlijn wordt een teveel aan huid verwijderd. Ook deze behandeling kan gewoon met plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.

mondhoeklift

Veel mensen hebben last van hun mondhoeken, vooral tijdens koude en droge perioden. Hiervoor bestaan meerdere mogelijke oorzaken die meestal goed kunnen worden behandeld. In sommige gevallen lukt dit echter niet en kan een mondhoeklift uitkomst bieden. Bij de mondhoeklift wordt er een stukje huid ter plaatse van de mondhoek verwijderd en wordt het lippenrood gelift. De plooi wordt daardoor minder diep. De ingreep kan onder plaatselijke verdoving op de polikliniek plaats vinden. Indien u ook wat vollere lippen wil, kan er ook nog overwogen worden om de mondhoeklift te combineren met een bovenliplift. Er wordt dan een stukje huid onder de neus verwijderd om de bovenlip wat op te trekken.

Littekencorrectie

Littekens kunnen ontstaan bij beschadiging van de huid als gevolg van een operatie, een ongeval of een brandwond. Littekens kunnen na verloop van tijd dik worden (hypertrofisch) of er kan overmatige littekenvorming ontstaan. Een littekencorrectie kan het litteken minder opvallend maken, maar nooit volledig laten verdwijnen. De meeste littekencorrecties vinden plaats onder lokale verdoving.

injectables (botox® en fillers)

Met injectables van botuline toxine (Botox®) en hyaluronzuur kan het gezicht een jeugdige uitstraling terugkrijgen door het verlies van volume aan te vullen en door spierspanning gerelateerde rimpels te ontspannen. Deze behandelingen kunnen meestal zonder verdoving worden uitgevoerd. De MKA-chirurgen Kennemerland gebruiken nooit permanente fillers; het effect van de behandelingen zal dus altijd tijdelijk zijn: 4 tot 8 maanden. Vraag uw MKA-chirurg naar de mogelijkheden!

Voorbeelden van Onze resultaten

Vertrouw je gezicht toe aan de specialist van het gezicht!

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl