Tarieven Kaakchirurgie

Tarieven Kaakchirurgie

MKA Kennemer & Meer levert zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De verzekerde zorg wordt volledig vergoed en valt onder de basiszorg. De onverzekerde zorg wordt mogelijk (gedeeltelijk) vergoed uit uw aanvullende zorgverzekering. De mate van vergoeding is afhankelijk van specifieke polisvoorwaarden. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekering. In onderstaande tarievenlijst vindt u de prijzen voor behandelingen. Om de juiste prijs voor een behandeling te kunnen vinden, heeft u de zorgproductcode nodig. Deze zorgproductcode kunt u vragen aan uw kaakchirurg.

Tarievenlijst 2023 (vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)

Het overgrote deel van de kaakchirurgische zorg bij MKA Kennemer & Meer valt onder de basisverzekering. Let wel goed op uw eigen risico: In 2023 is het verplicht (wettelijk) eigen risico € 385. Het kan zijn dat u gekozen heeft voor een vrijwillig hoger eigen risico.

Voor patiënten die geen Nederlandse basisverzekering hebben, hanteert MKA Kennemer & Meer de tarieven voor kaakchirurgische prestaties zoals deze zijn vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze patiënten moeten een behandeling bij MKA Kennemer & Meer zelf betalen; teruggave via bijvoorbeeld een buitenlandse zorgverzekering dient de patiënt vervolgens zelf te regelen. De volledige lijst met de tarieven vindt u in het bovenstaande document. Tevens vindt u hier onze betalingsvoorwaarden.

Bij uw eerste bezoek vragen wij u om uw verwijsbrief van tandarts, huisarts of verwijzend specialist. Zonder aanwezige verwijsbrief vergoedt uw zorgverzekeraar de gemaakte kosten niet.  

Gecontracteerde verzekeraars

MKA Kennemer & Meer heeft in 2023 met alle zorgverzekeraars een contract om patiënten te kunnen behandelen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars:

  • Zilveren Kruis
  • CZ
  • VGZ
  • Zorg en Zekerheid
  • Menzis
  • ASR
  • DSW
  • ONVZ
  • Varesc (iptiQ Life S.A.)
  • ENO

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl