Tarieven Kaakchirurgie

Tarieven Kaakchirurgie

Voor patiënten die geen Nederlandse basisverzekering hebben, hanteert MKA Kennemer & Meer de tarieven voor kaakchirurgische prestaties zoals deze zijn vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze patiënten moeten een behandeling bij MKA Kennemer & Meer zelf betalen; teruggave via bijvoorbeeld een buitenlandse zorgverzekering dient de patiënt vervolgens zelf te regelen. De volledige lijst met de tarieven vindt u in het onderstaande document. Tevens vindt u hier onze betalingsvoorwaarden.

Download de tarievenlijst door hier te klikken.

Bij uw eerste bezoek aan de polikliniek MKA-chirurgie vragen wij u om 15 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn op de polikliniek. Bij de ontvangstbalie vragen wij u naar uw inschrijving van het ziekenhuis, uw verwijsbrief van tandarts, huisarts of verwijzend specialist en een actuele medicatie lijst. Dit verwerken wij in uw persoonlijke dossier. Na de inschrijving krijgt u een plastic mapje met een afsprakenkaart waarop uw eventuele volgende afspraken genoteerd worden. Zo nodig wordt er een röntgenfoto gemaakt. Indien er al een röntgenfoto van u gemaakt is bij de tandarts, dan kunt u uw tandarts verzoeken de foto naar ons te mailen.

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55
Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Tel: (085) 080 40 00