Tarieven Kaakchirurgie

Tarieven en vergoedingen Kaakchirurgie

MKA Kennemer & Meer levert zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Verzekerde zorg valt onder de basiszorg. Het overgrote deel van de kaakchirurgische zorg bij MKA Kennemer & Meer valt onder de basisverzekering. Indien een contract met uw ziektekostenverzekeraar afgesloten is, worden alle kosten voor verzekerde zorg voor u vergoed. Let wel goed op uw eigen risico: in 2024 is het verplicht (wettelijk) eigen risico € 385. Het kan zijn dat u gekozen heeft voor een vrijwillig hoger eigen risico. De kosten vallend onder uw eigen risico worden door uw ziektekostenverzekering bij u in rekening gebracht.

Momenteel heeft MKA Kennemer en Meer met nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars een contract of bestaat zicht op afsluiten hiervan (CZ, Salland/ENO). Dat betekent dat voor deze ziektekostenverzekeraars alle zorgkosten vergoed worden.

Voor de ziektekostenverzekeraar Caresq is voor 2024 geen contract afgesloten. Patiënten verzekerd bij Eucare of Aevitae zijn van harte welkom. De zorgkosten worden dan gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed. Het deel dat niet door uw zorgverzekeraar vergoed wordt, zal vervolgens bij u in rekening worden gebracht. Uw zorgverzekeraar kan u hierover exact informeren.

Voor patiënten die geen Nederlandse basisverzekering hebben, hanteert MKA Kennemer & Meer de tarieven voor kaakchirurgische prestaties zoals deze zijn vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze patiënten moeten een behandeling bij MKA Kennemer & Meer zelf betalen; teruggave via bijvoorbeeld een buitenlandse zorgverzekering dient de patiënt vervolgens zelf te regelen. De volledige lijst met de tarieven vindt u in het volgende document:

Tarievenlijst 2024 (vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Tevens vindt u hier onze betalingsvoorwaarden.

Bij uw eerste bezoek vragen wij u om uw verwijsbrief van tandarts, huisarts of verwijzend specialist. Zonder aanwezige verwijsbrief vergoedt uw zorgverzekeraar de gemaakte kosten niet.

De onverzekerde zorg wordt niet gedekt door de basiszorg. De kosten hiervoor worden bij u direct in rekening gebracht. Mogelijk maakt u wel aanspraak op (gedeeltelijke) vergoeding uit uw aanvullende ziektekostenverzekering indien van toepassing. De mate van vergoeding is afhankelijk van specifieke polisvoorwaarden, en is veelal jaarlijks aan verandering onderhevig. Uw zorgverzekering kunt u hierover meer informeren. In onderstaande tarievenlijst vindt u de prijzen voor behandelingen. Om de juiste prijs voor een behandeling te kunnen vinden, heeft u de zorgproductcode nodig. Deze zorgproductcode kunt u vragen aan uw kaakchirurg of staat vermeld in de meegegeven kostenbegroting.

Gecontracteerde verzekeraars

MKA Kennemer & Meer heeft voor 2024 een contract afgesloten met:

  • Zilveren Kruis
  • VGZ
  • Zorg en Zekerheid
  • Menzis
  • DSW
  • ONVZ
  • ASR

Momenteel vinden gesprekken plaats met CZ en Salland/ENO over contractering voor 2024. Er is voor 2024 geen contract overeengekomen met Caresq.

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl