Eerste consult

Wij verzoeken u bij uw eerste bezoek aan de MKA-chirurg het volgende mee te nemen:

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Inschrijvingsbewijs zorgverzekeraar
  • Verwijsbrief tandarts, huisarts of verwijzend specialist
  • Gegevens van uw huisarts én tandarts en eventueel uw orthodontist
  • Actuele medicatie lijst

Bij uw eerste bezoek aan de polikliniek MKA-chirurgie vragen wij u om 15 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn op de polikliniek. Bij de ontvangstbalie vragen wij u naar uw verwijsbrief van tandarts, huisarts of verwijzend specialist en een actuele medicatie lijst. Dit verwerken wij in uw persoonlijke dossier. Na de inschrijving wordt zo nodig een röntgenfoto gemaakt. Indien er al een röntgenfoto van u gemaakt is bij de tandarts, dan kunt u uw tandarts verzoeken de foto naar ons te mailen.

Uw zorgverzekeraar vergoedt alleen de kosten die voortkomen uit kaakchirurgische zorg als u bij uw eerste bezoek een verwijzing kunt voorleggen van een huisarts of medisch specialist.

Een actuele medicatielijst kunt u opvragen bij uw apotheek. Dit wordt nog niet automatisch door uw apotheek doorgestuurd.

Hebt u een afspraak voor een behandeling? In principe wordt u meteen behandeld. Bijvoorbeeld bij een afspraak voor verwijdering van een (verstands)kies. Het kan ook nodig zijn om voor een behandeling een nieuwe afspraak te maken.  

 

 

 

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij verzoeken u dit formulier niet te gebruiken voor het maken, verzetten of annuleren van afspraken.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl