Opname

opname

Als na het consult bij de MKA-chirurg blijkt dat u een operatie moet ondergaan wordt u op de wachtlijst geplaatst. Er wordt contact met u opgenomen door één van onze OK planners om een datum voor uw operatie te plannen. U wordt gepland op volgorde van aanmelding van de wachtlijst. 

Daarnaast is het ook van belang dat u bij de anesthesioloog langs gaat. De anesthesioloog zorgt onder andere voor pijnstilling en een slaapmiddel tijdens de operatie. Tijdens de afspraak wordt gekeken of uw gezondheid het toelaat om geopereerd te worden. Deze afspraak wordt in overleg met u gemaakt door de OK planner.

 

Afhankelijk van de ingreep zijn er 2 mogelijkheden voor het uitvoeren van een operatie:

1. Dagverpleging: u wordt op een vooraf bepaalde tijd van de dag opgenomen in het ziekenhuis en onder algehele narcose behandeld op de operatiekamer. U zult in principe dezelfde dag het ziekenhuis verlaten.

2. Reguliere opname: u wordt voor één of meerdere nachten opgenomen in het ziekenhuis. U wordt meestal op de eerste dag onder algehele narcose behandeld. In overleg met uw MKA-chirurg wordt u, zodra u daar aan toe bent, uit het ziekenhuis ontslagen.

Voor verdere vragen of onduidelijkheden kunt u altijd met ons contact opnemen.

De meeste patienten gaan binnen 24 uur alweer naar huis.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55

MKA Kennemer & Meer heeft sinds 2021 het ZKN-keurmerk. Met het behalen van het keurmerk laten we zien dat we kwaliteit en patiëntveiligheid serieus nemen. Voor de eisen van dit keurmerk zie http://www.zkn.nl