Stichting Bijzondere Tandheelkunde

Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT)

In nauwe samenwerking tussen MKA Kennemer & Meer en Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) zijn op de Amsterdamsevaart 268 twee SBT-behandelkamers in gebruik genomen.

SBT-Haarlem behandelt op verwijzing van huisarts of tandarts volwassenen die extreem angstig zijn voor de tandheelkundige behandeling, of die door een verhoogde kokhalsneiging niet in de reguliere praktijk behandeld kunnen worden. De behandelingen worden deels uit de basisverzekering vergoed waarbij eerst het eigen risico wordt aangesproken. Daarnaast geldt een eigen bijdrage voor de tandheelkundige behandelingen. De tandarts zal hierover in een intakegesprek meer informatie geven.

Naast volwassenen met extreme angst kunnen ook patiënten met kaakgewrichtsklachten of overmatige gebitsslijtage in Haarlem terecht.

SBT en MKA Kennemer & Meer hopen hiermee bij te dragen aan beter toegankelijke Bijzondere Tandheelkundige Zorg in de regio Haarlem.

 

Het behandelteam van SBT locatie Haarlem bestaat uit:
-Tandartsen: Caroline Pieterse (angstbegeleiding) en Greetje Renders (gnatholoog)
-Mondhygiënist: Kyra Mensinga
-Assistenten: Dyonysia Kloes, Marion Westbroek, Hanane Mezouari

Tel nr voor patienten: 020-7920520 (algemene nummer SBT Amsterdam).

Wilt u een patiënt verwijzen dan verzoeken wij u gebruik te maken van de verwijsbrief. In het vak “concrete vraagstelling aan SBT” kunt u toevoegen dat het een verwijzing naar de locatie SBT-Haarlem betreft.

 

De 8 MKA-chirurgen en 30 medewerkers werken met de nieuwste behandelingen en technieken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 3D-scan, cosmetische aangezichtschirurgie en kijkoperaties van de speekselklieren. Doel van het team is duidelijk: de beste zorg leveren.

WAAROM KIEZEN VOOR MKA KENNEMER & MEER?

03

Zeer ervaren en deskundige specialisten

03

De nieuwste behandelmethodes

03

Kwaliteit en veiligheid

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij verzoeken u dit formulier niet te gebruiken voor het maken, verzetten of annuleren van afspraken.

MKA Kennemer & Meer

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie Haarlem
Amsterdamsevaart 268
2032 EK Haarlem
Tel: (085) 080 40 00
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE Beverwijk
Tel: (0251) 26 55 55