MKA Kennemer & Meer houdt de ontwikkelingen rond het SARS-Covid19 virus nauwlettend in de gaten met het Spaarne Gasthuis, Haarlem en Hoofddorp en het Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk. Het is te verwachten dat de operaties onder narcose in de ziekenhuizen voor onze patiƫnten zullen worden afgeschaald. Dat is erg spijtig maar ook begrijpelijk gezien de druk die op dit moment op de ziekenhuizen in de regio staat.

De poliklinische zorg op onze poliklinieken, in het bijzonder op de Amsterdamsevaart in Haarlem, zal vooralsnog worden voortgezet en er worden derhalve geen afspraken afgezegd.
Deze situatie kan natuurlijk van dag tot dag wijzigen en onze artsen en personeel zijn beschikbaar als er van ziekenhuiswege een beroep op ons wordt gedaan.
Wij adviseren u om deze site regelmatig te bezoeken om eventuele wijzigingen in de bovenstaand situatie tijdig te onderkennen.

Met betrekking tot uw poliklinische bezoek:

Voor de veiligheid van eenieder blijft het van belang zoveel mogelijk afstand te houden. Dit is echter niet mogelijk indien de wachtkamers en gangen te druk zijn. Wij vragen u derhalve:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht!
  • Alleen te komen. Een eventuele chauffeur wacht buiten of in de auto. Uitzondering hierop zijn kinderen onder de 16 of mensen die speciale begeleiding nodig hebben.
  • Verschijn niet te vroeg op de afspraak; maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd.
  • Verlaat na de afspraak zo snel mogelijk het pand.

Wij danken u voor uw begrip en meewerking.